Handel

Detaljhandel & köpcentrum

Vi hjälper dig att lyfta kundupplevelsen till nästa nivå! Förbättra ditt köpcentrum eller butiks konkurrenskraft och lönsamhet genom våra smarta lösningar för kamera och videoanalys. Du kan samla in och analysera all försäljnings- och marknadsföringsdata och optimera försäljningen i butik. Våra lösningar kan rapportera data i form av antal besökare, konvertering, återvändande kunder och hur länge kunderna stannar i butiken mm.

Användningsområden

Säkerhetsövervakning

Vi levererar kamerasystem för butiker och köpcentrum där vi ser till att viktiga områden övervakas från rätt vinklar med rätt teknik, samt att att nätverket hålls separerat från andra viktiga funktioner i butiken såsom kassor och övrigt drift

Avancerad analys för strategi

Information som behövs för strategiska beslut i syfte att optimera butikslayout och produktutbud. Genom att använda och analysera data från fler nivåer såsom kön, ålder och specifika beteenden kan butiker optimera sin försäljning och lönsamhet.

Kampanjoptimering

Att samla in och analysera besöksdata kan hjälpa butikschefer att optimera sina marknadsföringsaktiviteter under perioder med lägre besökstrafik och justera sina kampanjer baserat på besökarnas demografi.

Kö-hantering

Vi har speciella kameror för att analysera köer till exempelvis vid postutlämningen eller kassorna. Systemet kan tillkalla personal och samla viktig statistik för personalplanering. Kamerorna kan även be personerna hålla avstånd eller visa vilken kassa som beräknas gå fortast för besökaren

Realtidsoptimering

Med denna lösning gör man en realtidsanalys på butikens faktiska tillstånd. En varningssändare skickar varningar om fördefinierade händelser som förväntas inträffa inom en nära framtid, vilket ger tillräckligt med tid för personalen att reagera.

Covid19

Vi har lösningar för att se om besökare har feber genom termiska speciellt framtagna kameror för feberkontroll. Vi har även lösningar för att hålla koll på Max antal i butiken med personräkning och displayer vid varje entrè.

Personaloptimering

Systemet samlar värdefull data som kan hjälpa butikschefer att planera och schemalägga personal utifrån kundflöden och aktivitet.

Tidigare installationer och referenser

Vi fick nyligen chansen att komma ombord på Sveriges Lantbruksuniversitets forskningsfartyg Svea, där vi arbetade med deras befintliga Milestone-kamerasystem. Utöver reparationen tog vi tillfället i akt att uppgradera systemet och komplettera det med fler kameror.
Vi fick förtroende att uppgradera kamerasystemet på ICA MAXI I Gävle. Vi bytte ut samtliga kameror i butiken mot högupplösta 8MP (4K) kameror med fantastisk bildkvalité. Kvalitén gör att butiken lätt kan digitalzooma i bilden och se många detaljer som underlättar personalens arbete med att klara upp brott som sker i butiken.
Vi fick förtroende att leverera ett perimeterskydd för ett objekt som Addici Security skyddar. Det är ett köpcentrumtak och vi har placerat termiska kameror med videoanalys på taket som är uppkopplade till en larmcentral. De termiska kamerorna ser oavsett väderförhållande och har en utmärkt videoanalys och de har lång räckvidd.
Vi fick förtroendet att leverera ett kamerasystem till Håkan Persson Åkeri i Gävle. De hyr in sig hos DHLs terminal och vi fick installera övervakningskameror både inne och utanför terminalbyggnaden. Inne så blev det flera panoramakameror 12MP i taket för att få en bra bild av vad som händer uppifrån då lagergolvet ofta är full med gods som annars skymmer bilden. Vi kompletterande med flera 8MP (4K) kameror med motljuskompensation vid varje lagerport för att spela in video från in och utflödet av gods.
Vi fick förtroendet av F2 Fastighetsservice att leverera en perimeterskyddslösning en av deras fastigheter där dom haft problem med upprepade inbrottsförsök och skadegörelse. Det skapar oro hos hyresgäster och fastighetsägaren ville visa att dom tar hyresgästernas säkerhet på allvar.

Vill du veta mer?

Det finns inga dumma frågor eller tillämpningsområden när det gäller våra system. Tekniken kan användas till så otroligt mycket. Så tveka inte att höra av dig så oavsett om du har en beställning eller bara vill fråga om vi kan hjälpa dig.

Support

Vår supportavdelning har öppet mellan 7:30 – 17:00 under vardagarna.
Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan.

Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Skicka in ett ärende