F2 Fastigheter

Vi fick förtroendet av F2 Fastighetsservice att leverera en perimeterskyddslösning en av deras fastigheter där dom haft problem med upprepade inbrottsförsök och skadegörelse. Det skapar oro hos hyresgäster och fastighetsägaren ville visa att dom tar hyresgästernas säkerhet på allvar.

Vi fick då förtroendet att se till att hela inhägnaden blev övervakad, samt att levererar säker detektion om någon går in på området vissa tider. För att leverera detta valde vi ett komplett system från Hikvision. Det är en blandning av kameramodeller varav en med inbyggd videoanalys och som har högtalare och led-lampa inbyggt. Detta för att uppmärksamma ovälkomna besökare att dom är övervakade. Vi valde även att sätta upp några Hikvison kameror från deras ColorVu serie med färgseende kameror i mörker. Även dessa med videoanalys inbyggd, syftet är att få högkvalitativ bild i mörker för identifikation.

Efter den mest utsatta delen monterade vi en markradar med inbyggd PTZ från Hikvision. En fantastisk välpacketerad produkt som har säker detektion och PTZ styrning av den inbyggda radarn. Radarn detekterar om någon tar sig igenom deras stängsel, PTZ motorkameran zoomar in och följer personen tillsammans med en kraftig led-strålkastare. Kameran har även inbyggd Deepin mind videoanalys som filtrerar bort falsklarm om det skulle visa sig vara något annat än en människa. Kameran taggar även upp inspelat material så att det går att söka efter färg på kläder, kön, läng osv.

Hela den här lösningen gör det mycket svårt för någon obehörig att beträda fastigheten och ägaren är mycket nöjd med resultatet och den service han fått genom installationen.

Inga incidenter har uppmärksammats efter att kamerasystemet kom på plats, enligt ägaren spar han pengar på investeringen redan bara för att slippa betala lagningar av staketet.

Fler referenser

Vi fick nyligen chansen att komma ombord på Sveriges Lantbruksuniversitets forskningsfartyg Svea, där vi arbetade med deras befintliga Milestone-kamerasystem. Utöver reparationen tog vi tillfället i akt att uppgradera systemet och komplettera det med fler kameror.
Vi fick förtroende att uppgradera kamerasystemet på ICA MAXI I Gävle. Vi bytte ut samtliga kameror i butiken mot högupplösta 8MP (4K) kameror med fantastisk bildkvalité. Kvalitén gör att butiken lätt kan digitalzooma i bilden och se många detaljer som underlättar personalens arbete med att klara upp brott som sker i butiken.
Vi fick förtroende att leverera ett perimeterskydd för ett objekt som Addici Security skyddar. Det är ett köpcentrumtak och vi har placerat termiska kameror med videoanalys på taket som är uppkopplade till en larmcentral. De termiska kamerorna ser oavsett väderförhållande och har en utmärkt videoanalys och de har lång räckvidd.
Vi fick förtroendet att leverera ett kamerasystem till Håkan Persson Åkeri i Gävle. De hyr in sig hos DHLs terminal och vi fick installera övervakningskameror både inne och utanför terminalbyggnaden. Inne så blev det flera panoramakameror 12MP i taket för att få en bra bild av vad som händer uppifrån då lagergolvet ofta är full med gods som annars skymmer bilden. Vi kompletterande med flera 8MP (4K) kameror med motljuskompensation vid varje lagerport för att spela in video från in och utflödet av gods.
Vi fick förtroendet av F2 Fastighetsservice att leverera en perimeterskyddslösning en av deras fastigheter där dom haft problem med upprepade inbrottsförsök och skadegörelse. Det skapar oro hos hyresgäster och fastighetsägaren ville visa att dom tar hyresgästernas säkerhet på allvar.

Support

Vår supportavdelning har öppet mellan 7:30 – 17:00 under vardagarna.
Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan.

Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Skicka in ett ärende